Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE ZÁBERY Jackieho Chana všetkých vydesili: VÁŽNE OBAVY o jeho zdravie... Legenda reaguje!

Jackie Chan Zobraziť galériu (5)
Jackie Chan (Zdroj: Profimedia)

HONGKONG - Vraj nie je dôvod na obavy! Slávny herec, režisér, scenárista a majster bojových umení Jackie Chan v nedeľu oslávil svoje 70. narodeniny. Krátko pred tým sa na sociálnych sieťach objavili zábery, ktoré vydesili nielen jeho fanúšikov, ale i priateľov. Obľúbený umelec na nich totiž vyzeral inak, než ho poznáme. Čo stojí za jeho zmenou?

Viditeľne zostarnutý! Taký je na aktuálnych záberoch legendárny Jackie Chan, ktorý na svojom profile na sociálnej sieti Instagram najnovšie priznal, že aj jeho priatelia ho kontaktovali s otázkami, či je zdravotne v poriadku.

„Chcem využiť túto príležitosť, aby som vám všetkým dal vedieť, aby ste sa nestrachovali. Zmenil som sa len kvôli svojmu novému filmu. Charakter, ktorý stvárňujem, si vyžaduje, aby som mal sivé vlasy, bradu a vyzeral staršie,” vysvetlil Jackie. 

Zároveň vyzdvihol, aký je rád, že ešte stále sa môže naplno venovať filmovaniu. V zábavnom biznise podľa vlastných slov pôsobí už celých 62 rokov.

V príspevku sa majster bojových umení zamyslel aj nad tým, že je z neho už sedemdesiatnik. „Vždy, keď počujem to číslo, moje srdce na sekundu prestane tĺcť. To už ozaj mám sedemdesiat? A keď sa spamätám zo šoku, napadne mi, ako mi môj brat Sammo Hung raz povedal - Môcť zostarnúť je veľké šťastie,” dodal herec, ktorý zároveň všetkým poďakoval za ich gratulácie. Rovnako tak im poprial veľa šťastia a zdravia v ich životoch. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia zaujímavé momentky z hercovej kariéry. 

Viac o téme: Jackie Chan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu