Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aktuálna FOTO Franka z legendárného seriálu Krok za krokom: Čéče, takto vyzerá a... Miluje túto ženu!

Patrick Duffy ako Frank Lambert Zobraziť galériu (3)
Patrick Duffy ako Frank Lambert

MONTE CARLO - Čas nešetrí nikoho. Veru, ani slávne tváre nie! Dôkazom sú napríklad aj najnovšie zábery herca menom Patrick Duffy (74), ktorý sa preslávil účinkovaním v seriáli Dallas, či v počine Krok za krokom. Tam stvárnil sexi otecka Franka. Dnes je z neho už šedivý dedo, avšak zamilovaný je ako tínedžer.

Mnohé ženy nám dajú za pravdu, že Patrick Duffy svojho času patril medzi hercov, ktorí mali charizmy na rozdávanie. Tmavé vlnité vlasy, dokonalý úsmev a dobro vyžarujúce z jeho tváre tvorili priam dokonalú kombináciu. 

Slávny herec oslávil v marci svoje 74. narodeniny a tak je pochopiteľné, že jeho vzhľad v priebehu rokov prešiel premenou. Vrásky, šedivé vlasy a obočie z neho urobili iného človek. Treba ale uznať, že srdečný úsmev mu zostal.

Aktuálna FOTO Franka z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Úsmevy na všetky strany rozdával aj v týchto dňoch, keď zavítal na televízny festival do Monte Carla. Svoj podiel na tom malo nepochybne to, že po jeho boku nechýbala jeho láska Linda Purl. Tá zaplnila prázdne miesto v jeho srdci po tom, čo v roku 2017 prišiel o milovanú manželku Carlyn Rosser. 

Patrick a Linda sa dali dokopy počas pandémie koronavírusu. Spoločne so skupinkou priateľov mali skupinový chat, cez ktorý spolu komunikovali. Postupne sa však prestali ozývať, až napokon Patrick komunikoval hlavne s Lindou. Keď sa situácia upokojila, cestoval za ňou autom 20 hodín, aby zistil, či sú ich city skutočné. Ako uviedol, je nesmierne šťastný a už ani nedúfal, že toto ešte niekedy bude cítiť. 

Aktuálna FOTO Franka z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Krok za krokomPatrick Duffy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu