Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kate a William sú zdrvení: TOTO plánujú v najbližších dňoch urobiť!

Kate a William Zobraziť galériu (2)
Kate a William (Zdroj: Profimedia a SITA)

LONDÝN - Situácia je vážna! Britská kráľovská rodina musela v priebehu uplynulých rokov čeliť rôznym výzvam a nepríjemným situáciám, o čo sa vo veľkej miere pričinil napríklad aj princ Harry. Avšak obdobie, ktorým si momentálne prechádzajú, je tiež poriadne vypäté a náročné.

Galéria: Princezná Catherine

Obrovská pozornosť sa v týchto dňoch sústredí nielen na kráľa Karola III., ktorý zvádza boj so zákernou rakovinou, ale aj na rodinu jeho následovníka. Manželka princa Williama nedávo podstúpila operáciu a v médiách sa tiež vo veľkom hovorí o tom, že ich vzťah prechádza vážnou krízou. 

„William a Kate sú špekuláciami o ich manželstve otrasení a zdrvení. Plánujú sa celej tejto záležitosti postaviť čelom. Už čoskoro sa spolu objavia na verejnosti a údajne chcú prehovoriť aj o zdravotnom stave princeznej,” informuje Sunday Times„K verejnosti chcú byť tak otvorení, ako to len najviac bude možné,” dodal dobre informovaný zdroj. Kate podstúpila operáciu v oblasti brucha 16. januára a odvtedy sa vedú dohady, aké zdravotné problémy by mohla mať. 

Veľký rozruch spôsobila aj fotka, Kate s deťmi, ktorá mala všetky diskusie upokojiť, ale stal sa opak. Ako vyšlo najavo, záber bol graficky upravený a princezná nemala na ruke obrúčku. Už čoskoro tiež plánujú zverejniť novú rodinnú fotografiu, pri príležitosti narodenín ich syna - princa Louisa, ktoré pripadajú na 23. apríla. 

Princ William s manželkou Kate a ich deťmi
Zobraziť galériu (2)
Princ William s manželkou Kate a ich deťmi  (Zdroj: SITA)

Už počas uplynulého víkendu sa Kate a William rozhodli dať verejnosti signál, že všetko je v poriadku. Spoločne zavítali do lokálneho farmárskeho obchodu neďaleko ich sídla Adelaide Cottage. „Vyzerala byť spokojná a usmievala sa. Deti tam s nimi neboli,” uviedol zdroj pre The Sun.

Viac o téme: Kráľovská rodinaKateWilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu