Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna moderátorka bojuje s vážnou diagnózou: Syn to povedal na rovinu... Môže za to alkohol!

Wendy Williams
Wendy Williams (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jej rodina potvrdila krutú pravdu. Známa americká moderátorka Wendy Williams (59) pred pár dňami priznala, že trpí primárnou progresívnou afáziou a frontotemporálnou demenciou. Jej syn na margo toho uviedol, že podľa doktorov si k vážnemu zdravotnému stavu dopomohla svojou závislosťou na alkohole.

Pred pár dňami sme vás na topkách informovali o vážnych zdravotných problémoch slávnej moderátorky Wendy Williams. Tej totiž lekári diagnostikovali primárnu progresívnu afáziu a frontotemporálnu demenciu, ktoré sú jednou z príčin, prečo sa vytratila z obrazovky.

Na jej zdravotný stav sa zameriava aj najnovší dokument s názvom Where is Wendy Williams?, ktorý mal premiéru počas minulého týždňa. V poslednej epizóde sa k jej stavu vyjadril aj syn Kevin Hunter Jr., ktorý povedal, že zdravotné problémy spôsobila jej závislosť. 

Podľa jej lekárskeho tímu pila moderátorka toľko alkoholu, že mal vplyv na jej mozog. „Podľa mňa len povedali to, že jej demencia bola spôsobená alkoholom," povedal Huner Jr. podľa magazínu E! News

Viac o téme: Wendy Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu