Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herec z Harryho Pottera po rokoch šokuje: Mladé hviezdy vo veľkom fajčili a pili alkohol!

Jason Isaacs Zobraziť galériu (3)
Jason Isaacs (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prípravy legendárnej filmovej série prinášali hercom viaceré zaujímavé momenty. Svoje o tom vie aj Jason Isaacs (60), ktorý stvárnil Luciusa Malfoya. V najnovšom rozhovore totiž prezradil, že jeho mladší kolegovia sa počas natáčania filmov stali dospelými jedincami, čo so sebou prinieslo aj to, že začali piť veľké množstvo alkoholu.

Galéria: Hviezdy čarodejníckej ságy Harry Potter kedysi a v súčasnosti

Jason Isaacs sa počas svojej kariéry objavil vo viacerých známych počinoch. Rodák z anglického Liverpoolu si zahral v seriáloch, ako sú napríklad Capital City a Bratstvo, ale aj vo viacerých filmoch, ako je Patriot.

Okrem toho sa objavil aj vo filmovej sérii Harry Potter, kde si zahral Luciusa Malfoya. Po jeho boku sa predstavilo aj niekoľko vtedy mladých hercov, ako boli Daniel Radcliffe, Emma Watson či Rupert Grint. Sledovanie toho, ako sa z detí stávali dospelí ľudia boli, bolo podľa Isaacsa zvláštne.

„Vždy bolo divné, keď sme sa po pár rokoch vrátili k natáčaniu filmov. Mladí herci boli starší, než keď sme ich videli naposledy, ale ja som sa k ním správal tak, ako predtým. Chovať sa k 14-ročným deťom tak, akoby mali 12, nebolo úplne najlepšie. Keď mali 18, tak sme sa k nim chovali, akoby nemali dovolené piť alkohol alebo fajčiť. Oboje pritom robili vo veľkom a preto to bolo pre nás zváštne," povedal podľa New York Post Isaacs, ktorý však konkrétne mená neprezradil.

Jason Isaacs
Zobraziť galériu (3)
Jason Isaacs  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Harry PotterJason Isaacs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu