Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Na červenom koberci bolo rušno: Z krásnej speváčky MONŠTRUM, legendárna agentka Scullyová... UKÁZALA PRSIA!

Rita Ora a Gillian Anderson rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (4)
Rita Ora a Gillian Anderson rozhodne zaujali. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Bolo sa veru na čo pozerať! Včera večer sa v Londýne konalo udeľovanie prestížnych cien British Fashion Awards, ktorého sa zúčastnili mnohé známe tváre. Pozrite sa, komu sa podarilo najviac zaujať!

British Fashion Awards je podujatie, na ktorom majú hodnú účasť nielen dizajnérske hviezdy a uznávaní módni návrhári, ale aj celebrity z ostatných sfér spoločenského života. Tie sa predvádzajú v rôznych zaujímavých kreáciách a veru, neraz pohľad na nich vyráža dych. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien British Fashion Awards,

Tentokrát sa podarilo zaujať napríklad speváčke menom Rita Ora. Na sebe mala pomerne jednoduché šaty s odhaleným chrbtom, avšak ten si ozdobila. A to pomerne nezvyčajne. Mala na ňom vytŕčajúce ostne, vďaka ktorým pôsobila ako z iného sveta. 

Na červenom koberci bolo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

V záplave dokonale nalíčených žien pútala pozornosť aj niekdajšia sexbomba Pamela Anderson. Tá zostala verná trendu, ktorý v poslednom čase preferuje a do spoločnosti opäť zavítala bez štipky mejkapu. Toto si vyžaduje veľa odvahy!

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (4)
Pamela Anderson  (Zdroj: SITA)
 

Odvaha nechýba herečke Gillian Anderson, ktorá sa preslávila ako predstaviteľka agentky Scullyovej v kultovom seriáli Akty X. Hoci v lete oslávila 55. narodeniny, provokatívnym kúskom oblečenia sa nevyhýba. Na sebe mala šaty s hlbokým výstrihom, pod ktoré si nedala podprsenku. Všetkým sa tak naskytol pohľad na obliny jej pŕs, ku ktorým si zjavne dopomohla u plastického chirurga. 

Na červenom koberci bolo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: British Fashion Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu