Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

MÓDA z BAFTA 2024 vám vyrazí dych: Pozrite sa na tie NÁDHERNÉ KREÁCIE!

Móda z BAFTA 2024 Zobraziť galériu (5)
Móda z BAFTA 2024 (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LONDÝN - Bolo sa na čo pozerať! V nedeľu večer to v Londýne žilo odovzdávaním prestížnych filmových cien BAFTA. Ako už býva zvykom, oči mnohých smerujú na červený koberec, kde tentokrát nebola núdza o krásne a zaujímavé kreácie. Kto sa podľa vás obliekol najlepšie?

Speváčka Dua Lipa je momentálne štastne zamilovaná. To pri pohľade na ňu musí byť jasné každému, lebo celá priam žiari. Tentokrát stavila na róbu červenej farby, v ktorej ju nešlo prehliadnúť. 

Dua Lipa
Zobraziť galériu (5)
Dua Lipa  (Zdroj: SITA)

Ozdobou červeného koberca bola herečka Emily Blunt, ktorej bohato zdobené šaty vyzerali priam ako šperk. Viaceré bulvárne portály a módni odborníci ju zaradili medzi najlepšie oblečené dámy podujatia. 

Emily Blunt
Zobraziť galériu (5)
Emily Blunt  (Zdroj: profimedia.sk)

Galéria: MÓDA z odovzdávania cien BAFTA 2024

Zaujimavé bolo tiež sledovať aj módne kreácie prítomných pánov. V netradičnej kombinácii sa predviedol napríklad Colman Domingo.

Colman Domingo
Zobraziť galériu (5)
Colman Domingo  (Zdroj: SITA)

Slávnostné odovzdávanie cien Britskej akadémie filmových a televíznych umení (BAFTA) je ostrosledovaným podujatím, ktoré mnohí označujú ako "britské Oscary". V poradí 77. ročník sa konal v londýnskej Royal Festival Hall. Moderátorom slávnostného večera bol škótsky herec David Tennant.

Viac o téme: BAFTA 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu