Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dcéra Paula Walkera (†40) prežíva náročné obdobie: Skrachovalo jej manželstvo!

Meadow Walker
Meadow Walker (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Ich manželstvo dlho nevydržalo. Pred viac ako dvoma rokmi si dcéra Paula Walkera - Meadow (25) zobrala za manžela herca Louisa Thornton-Allana (26). Počas tohto týždňa však na sociálnych sieťach oznámili, že sa ich vzťah rozpadol.

Svadbu Meadow Walker sledovali všetci fanúšikovia jej otca a legendárnej filmovej série Rýchlo a zbesilo. Mnohých pritom dojalo, že ju k oltáru doviedol najlepší priateľ Paula Walkera - Vin Diesel.

Po približne roku ich manželstva sa začalo špekulovať o tom, že im to vo vzťahu neklape tak, ako by si predstavovali. Svedčili o tom aj zábery z ich hádky, ktorú Meadow nezvládla a neudržala slzy.

Počas tohto týždňa napokon dvojica oznámila, že ich manželstvo sa definitívne rozpadlo. O rozvode informovali na sociálnej sieti Instagram a podľa ich slov išlo o spoločné rozhodnutie.

„Po úžasných rokoch nášho manželstva sme sa zhodli, že by sme mali ísť každý vlastnou cestou. Je to rozhodnutie oboch a dúfame, že budú všetci rešpektovať naše súkromie. Stále máme voči sebe rešpekt a budeme sa naďalej podporovať," uviedla Walker.

Viac o téme: Meadow Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu