Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

50-ročná herečka outfitom na párty šokovala: Ukázala gaťky aj prsia... Prekryla len bradavky!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (2)
Kate Beckinsale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Hoci herečka Kate Beckinsale oslávila v lete svoje 50. narodeniny, svojím sexepílom a božským vzhľadom hravo tromfne aj mnohé mladšie ženy. A rozhodne jej nechýba odvaha. Dôkazom je outfit, v ktorom si to nedávno namierila na párty.

Že Kate Beckinsale nepatrí medzi žiadne hanblivky je každému dobre známe. Rovnako tak aj to, že sa udržiava v skvelej kondícii. Odmenou jej je krásna pleť bez vrások a dokonale tvarovaná postavička. Tú herečka neváha vystaviť na obdiv. 

Viac odhalená ako oblečená zavítala aj na párty, ktorú usporiadala jej celebritná kamarátka Paris Hilton. Z tej je najnovšie dvojnásobná mamička a ku synčekovi jej pribudla dcérka London, ktorú jej tiež vynosila a porodila náhradná matka.  

Ale späť ku Kate. Na spomínanú párty si obliekla poriadne výstrednú kreáciu. A to zaujímavo zdobené šaty, ktoré pozostávali najmä z priesvitnej látky. Každému sa tak naskytol pohľad na herečkine nohavičky a obliny jej pŕs. Za zmienku nepochybne stojí aj kabelka pripomínajúca jej štvornohého miláčika. 

Pod príspevkom samozrejme nechýbajú nadšené reakcie fanúšikov. „Kate, prisahám, ty si tá najsexy žena na celom svete. Vyzeráš neskutočne!” znie jeden z komplimentov. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Kate Beckinsale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu