Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrť slávneho herca zasiahla aj Johna Travoltu: Dojemný odkaz do neba!

John Travolta Zobraziť galériu (6)
John Travolta (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Počas víkendu sa filmový svet rozlúčil s hercom Tomom Sizemoreom (†61), ktorý sa preslávil vo filme Zachráňte vojaka Ryana. Ten bol viac ako dva týždne v kóme a v piatok ho odpojili od prístrojov. Jeho smrť okrem jeho rodiny zasiahla aj viacerých kolegov, vrátne Johna Travoltu (69). Hold mu vzdal prostredníctvom sociálnych sietí.

Tom Sizemore viac ako dva týždne bojoval o svoj život po tom, ako utrpel aneuryzmu mozgu. Lekári už počas minulého týždňa avizovali, že pre neho neexistuje žiadna nádej. V piatok ho nakoniec odpojili od prístrojov.

Tento herec, ktorý sa najviac preslávil po boku Toma Hanksa vo filme Zachráňte vojaka Ryana, pracoval počas kariéry s viacerými svetoznámymi hercami. Medzi nich patrí aj John Travolta. Ten si s ním zahral vo filme Speed Kills.

Travotla sa so svojím hereckým kolegom rozlúčil prostredníctvom profilu na sociálnej sieti Instagram. „S Tomom Sizemoreom som pracoval počas natáčania filmu Speed Kills. Bol to excelentný herec. Presne vedel, čo robí. Veľmi som si užil možnosť zahrať si s ním. Všetkým bude veľmi chýbať," napísal Travolta.

John Travolta sa rozlúčil so svojím hereckým kolegom
Zobraziť galériu (6)
John Travolta sa rozlúčil so svojím hereckým kolegom  (Zdroj: Instagram J.T.)

Viac o téme: John TravoltaTom Sizemore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu