Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fanúšikovia hudby smútia: Zomrela speváčka (†80) legendárneho hitu!

(Zdroj: pixabay)

NEW ORLEANS - Hudobný svet sa lúči s ďalšou ikonou. Autorka legendárneho hitu Mr. Big Stuff, ktorý na začiatku 70-tych rokov pobláznil fanúšikov po celom svete, totiž počas minulého týždňa zomrela. Jean Knight tento svet opustila vo veku 80 rokov a smutnú správu potvrdila aj jej rodina.

Slávna speváčka na seba upozornila vďaka prerábke piesne Stop Doggin‘ Me Around od Jackie Wilson. Vďaka nej získala nahrávaciu zmluvu a jej kariéra sa naplno rozbehla. Vrchol dosiahla v roku 1970, keď vydala pieseň s názvom Mr. Big Stuff, ktorá sa stala celosvetovým hitom a vďaka nej bola nominovaná na cenu Grammy.

Počas víkendu sa však začalo internetom šíriť prehlásenie, podľa ktorého táto speváčka zomrela. Magazín TMZ nakoniec potvrdil jeho pravosť a podľa ich informácií ho napísala jej rodina. Okrem toho informovali aj o tom, že Knight zomrela prirodzenou smrťou.

„Odkaz Jean Knight však nie je len hudobný. Je to svedectvo o láske medzi umelcom, jej domovom a fanúšikmi, ktorí ju zbožňovali. V čase, kedy sa lúčime s ikonou, sa fanúšikovia v New Orleans spojili a vďačia jej za nezmazateľnú stopu, ktorú na tomto svete zanechala," uviedla smútiaca rodina.

 
Viac o téme: Jean Knight
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu