Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DiCapriova milenka pozdravila slnko: Holými prsiami!

Kelly Rohrbach Zobraziť galériu (7)
Kelly Rohrbach (Zdroj: SITA)

HAVAJ - Kelly Rohrbach (27) je modelkou, skúsila tiež šťastie ako herečka, no najviac ju preslávil románik s hercom Leonardom DiCapriom (43). Toho zbalila na svoje sexi krivky, za ktoré vďačí aj jóge. Blondínka si aktuálne užíva chvíle oddychu a na pláži predviedla viac, než zaujímavé pózy. A to holé prsia!

Krásky pohybujúce sa v modelingu veľmi dobre vedia, že hanblivosť sa v tejto brandži nenosí. Na móle predvádzajú provokatívne outfity a pred objektívom neraz pózujú v Evinom rúchu. Medzi hanblivky rozhodne nepatrí ani Kelly Rohrbach.  

Blondínka známa zo stránok magazínu Sports Illustrated, či nového spracovania počinu Baywatch si v týchto dňoch vychutnáva dovolenku v exotike. Popri leňošení si nájde tiež čas na pravidelný pohyb. Paparazzi ju zvečnili vo chvíli, keď na pláži predvádzala vybrané jógové pozície.  

Bulvarnym fotografom sa však naskytol aj oveľa zaujímavejší pohľad. Modelka totiž zhodila vrchný diel bikín a prevetrala svoje prsia. FOTO Kelly Rohrbach hore bez nájdete v GALÉRII>>

Kelly Rohrbach cvičila na pláži jógu.
Zobraziť galériu (7)
Kelly Rohrbach cvičila na pláži jógu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly Rohrbach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu