Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráľovskou rodinou otriasa OBROVSKÝ ŠKANDÁL: NEVERA?!

V kráľovskej rodine sa rieši údajná nevera. Zobraziť galériu (3)
V kráľovskej rodine sa rieši údajná nevera. (Zdroj: pixabay.com)

MADRID - Dánsky korunný princ Frederik (55) musí riešiť veľký problém. Vo veľkom sa totiž hovorí o tom, že mal byť svojej manželke Mary (51) neverný s herečkou menom Genoveva Casanova (47). Dvojica strávila spoločné chvíle v Madride, pri ktorých ich prichytili paparazzi a dohady o ich možnom romániku boli okamžite na svete.

Španielsky magazín Lecturas zverejnil exkluzívne fotky dánskeho princa Frederika a herečky Genovevy Casanova. Na záberoch síce nie sú žiadne pikantnosti, avšak informovali, že dvojica navštívila múzeum, reštauráciu a nakoniec spolu strávili 7 hodín v byte umelkyne.

Princ Frederik s manželkou Mary
Zobraziť galériu (3)
Princ Frederik s manželkou Mary  (Zdroj: SITA/AP)

Toto stretnutie vraj prebehlo v čase, keď bola princova manželka v New Yorku, a tak sa začali objavovať špekulácie o tom, že majú románik. To však Casanova odmietla a k celej situácii zaujala rázne stanovisko. „Rozhodne odmietam akékoľvek tvrdenia o tom, že medzi mnou a princom Frederikom je akýkoľvek romantický vzťah. Všetky takéto tvrdenia sú nepravdivé a skresľujú realitu," uviedla herečka.

Umelkyňa dokonca zvažuje právne kroky. Lecturas sa však bráni a tvrdí, že iba spísal časovú os udalostí z inkriminovaného dňa. Kráľovská rodina sa zatiaľ k situácii nevyjadrila a zrejme to tak aj zostane. Viaceré zdroje z okolia Casanovy však tvrdia, že celá situácia je nafúknutá a medzi dvojicou nie je nič viac než dobré kamarátstvo.

Genoveva Casanova
Zobraziť galériu (3)
Genoveva Casanova  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ FrederikGenoveva Casanova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu