Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Takto ste princeznú Kate nevideli (a neuvidíte): Na premiére s obrovským výstrihom a bez podprsenky!

Princezná Kate a Meg Bellamy Zobraziť galériu (3)
Princezná Kate a Meg Bellamy (Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES - So svojou seriálovou postavou sa príliš nezladila. Mladá herečka Meg Bellamy (20) sa už čoskoro objaví v pokračovaní seriálu The Crown, kde si zahrá princeznú Kate (41). Na premiére tohto počinu však zvolila poriadne odvážny outfit, ktorý vzbudil veľkú pozornosť.

Herečka pred viac ako rokom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámila, že si v The Crown zahrá jednu z najobľúbenejších postáv kráľovskej rodiny - princeznú Kate. Počas tohto týždňa prebehla v Los Angeles slávnostná premiéra, ktorej sa samozrejme zúčastnila aj Bellamy.

Ak však fanúšikovia čakali, že zvolí outfit, ktorým by sa podobala svojej seriálovej postave, tak zostali na omyle. Bellamy sa totiž predviedla v čiernych šatách s obrovským výstrihom, pod ktorými nemala podprsenku. Mladá umelkyňa tak dala o sebe vedieť ešte skôr, než sa diváci dočkali samotného počinu.

Meg Bellamy
Zobraziť galériu (3)
Meg Bellamy  (Zdroj: Profimedia)

Seriál The Crown mapuje vládu panovníčky Alžbety II. Šiesta séria, ktorá bude poslednou, sa zameria na 21. storočie a bude v nej zobrazená napríklad smrť princeznej Diany. Záverečná séria bude mať tak, ako predošlé, 10 častí. Prvé 4 budú mať na Netflixe premiéru už tento štvrtok, zvyšných 6 bude zverejnených 14. decembra.

Viac o téme: The CrownMeg Bellamy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu