Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávnu blondínku potrápil výstrih: Pozor, prsia na úteku!

Christine McGuinness Zobraziť galériu (5)
Christine McGuinness (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Od pikantného trapasu ju delili len milimetre! V uplynulých dňoch sa v Británii konalo udeľovanie cien Pride Of Britain, ktorého sa zúčastnilo viacero známych tvárí. Ako už býva zvykom, na červenom koberci nebola núdza o zaujímavé kreácie. Jednu takú predviedla aj bývalá modelka a misska Christine McGuinness (35).

Ceny Pride Of Britain sa udeľujú od roku 1999 osobnostiam, ktorí konali statočne v mimoriadnych a náročných situáciách. Prestížne podujatie sa konalo aj počas uplynulého víkendu a nechýbali na ňom viaceré známe tváre. 

Pozornosť a blesky fotoaparátov si užívala napríklad aj krásna Christine McGuinness. Tú verejnosť pozná ako bývalú modelku, Miss Liverpool z roku 2007 a zviditeľnila sa aj účinkovaním vo viacerých reality šou. 

Slávna kráska, ktorá je trojnásobnou mamičkou, má aj po rokoch sexepílu na rozdávanie a veľmi dobre vie, ako zaujať. Potvrdila to aj na spomínanom podujatí, na ktoré zavítala nahodená v červených šatách s hlbokým výstrihom. Z neho jej išli každú chvíľu vypadnúť jej silikónom vylepšené prsia. Chvíľkami si kráska musela šaty pridržiavať, aby neukázala viac, než mala v pláne. 

Christine McGuinness
Zobraziť galériu (5)
Christine McGuinness  (Zdroj: profimedia.sk)

Christine McGuinness
Zobraziť galériu (5)
Christine McGuinness  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Christine McGuinness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu