Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odvážne FOTO Kardashiankinej "dcéry": PRSIA VON a... Slávny otec to LAJKOL!

Alabama Barker Zobraziť galériu (2)
Alabama Barker (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Kourtney Kardashian (44) a Travis Barker (47) sa pred niečo vyše týždňom stali rodičmi synčeka Rockyho. Okrem neho spoločne vychovávajú tmavovláskine 3 deti z predchádzajúceho manželstva a bubeníkovho syna Londona (19) a dcéru Alabamu (17). Tá ešte neoslávila ani 18 rokov... No na sociálnych sieťach púta pozornosť odvážnymi fotkami. Lajkol jej ich aj slávny otec!

Rovnako, ako extravagantne vyzerá Travis Barker, púta svojim výzorom pozornosť aj jeho len 17-ročná dcéra Alabama. Tá sa však rozhodla, že napriek svojmu mladému veku bude sociálne siete zásobovať poriadne odvážnymi fotkami. Svoje kypré tvary vystavila na obdiv v sexi šatách, ktoré jej bujné poprsie prekryli len s ťažkosťami. 

Galéria: Kourtney Kardashian a Travis Barker

„Sebaúcta klesá zakaždým, keď sa objavím,“ napísala k fotkám, ktoré boli evidentne odfotené na záchodoch nejakého podniku. Blondínké okrem veľkej časti pŕs zo zaujímavo strihaných šiat vytŕčalo aj brucho. A hoci si za zábery od mnohých sledovateľov vyslúžila kritiku, jej blízki na nich zjavne nevidia nič zlé a dokonca sa im páčia. 

Fotky okrem Kanyeho Westa a jeho bývalej partnerky Julie Fox lajkol dokonca aj blondínkin slávny otec. 

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis BarkerAlabama Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu