Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Legendárny Schwarzenegger vystrašil fanúšikov: NÁROČNÁ OPERÁCIA... Je z neho skutočný Terminátor!

Arnold Schwarzenegger
Zobraziť galériu (3)
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Legendárny Arnold Schwarzenegger (76) v minulosti otvorene hovoril o svojich problémoch so srdcom, kvôli ktorým už podstúpil niekoľko operácií. Pred nedávnom mu navyše museli voperovať kardiostimulátor, čo však zobral s poriadnou dávkou humoru.

Galéria: Arnold Schwarzenegger

Slávny herec a bývalý kulturista má vrodené problémy so srdcom, kvôli ktorým musel absolvovať viacero operácií. Počas tej poslednej mu však museli voperovať kardiostimulátor, o čom porozprával vo svojom podcaste Arnold's Pump Club.

Schwarzenegger v ňom priznal, že sa momentálne cíti výborne a celú situáciu nezabudol okomentovať so svojím typickým humorom. „Počas minulého pondelka som mal operáciu a stal sa zo mňa stroj. Mám totiž kardiostimulátor," povedal rakúsky Rodák.

„V prvom rade chcem povedať, že sa mám dobre. V pondelok som mal operáciu a v piatok som bol na veľkej environmentálnej akcii. Nikto by neveril tomu, že som minulý týždeň začal operáciou. Chcem poďakovať celému lekárskemu tímu v Clevelande. Všetci doktori a sestričky sa o mňa starali úžasne. Celú operáciu pre mňa spravili čo najmenej bolestivú," uviedol Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger
Zobraziť galériu (3)
Arnold Schwarzenegger  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Arnold Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu