Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka (53) prišla do spoločnosti s dcérou (25): Obe sú krásne a... To je ale podoba!

Uma Thurman Zobraziť galériu (5)
Uma Thurman (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Uma Thurman (53) patrila medzi najväčšie hviezdy, ktoré sa objavili na galavečere hnutia Room To Grow. Umelkyni robila spoločnosť jej dcéra Maya Hawke (25), ktorá vyzerá ako verná kópia svojej mamy.

Americká herečka Uma Thurman sa preslávila hlavne vo filmoch režiséra Quentina Tarantina. Objavila sa v jeho sérii Kill Bill a rovnako tak aj v Pulp Fiction: Historky z podsvetia. Okrem toho si zahrala tiež v ďalších známych dielach. V posledných rokoch sa však v nových projektoch objavuje veľmi málo.

Uma Thurman
Zobraziť galériu (5)
Uma Thurman  (Zdroj: SITA/AP)

Počas tohto týždňa sa slávna herečka zúčastnila slávnostnej akcie, ktorú organizovalo hnutie Room To Grow. To oslavovalo 25 rokov od svojho založenia a zameriava sa na pomoc rodinám, ktoré po narodení dieťaťa potrebujú či už materiálnu, alebo lekársku pomoc. 

Spomínaná herečka samozrejme patrila medzi najväčšie hviezdy večera. Spoločnosť jej robila jej dcéra Maya a obe dámy prišli v čiernych outfitoch. Okrem tejto podobnosti však zaujalo aj to, že mladá herečka vyzerala vedľa svojej mamy ako jej verná kópia. 

Po mame však Maya zdedila aj talent. Už v mladom veku sa objavila vo viacerých zaujímavých počinoch, ako sú napríklad seriál Stranger Things či film Asteroid City. Obe dámy aktívne pomáhajú spomínanej dobročinnej organizácii, pričom Uma Thurman je jej súčasťou práve od narodenia milovanej dcéry.

Uma Thurman, Maya Hawke
Zobraziť galériu (5)
Uma Thurman, Maya Hawke  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Uma ThurmanMaya Hawke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu