Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Románik slávnej dvojice nemal dlhé trvanie: Je KONIEC!

Zobraziť galériu (3)

LOS ANGELES - Ich láska skončila skôr, než poriadne začala! Keď sa v médiách objavili prvé správy o tom, že krásna modelka Irina Shayk (37) a športovec Tom Brady (46) si padli do oka, nadšení boli mnohí fanúšikovia. Podľa najnovších informácií je však už tento vzťah minulosťou.

Irina Shayk je krásna žena, ktorá má dcérku s hercom Bradleym Cooperom. Od ich rozchodu nemala po svojom boku iného oficiálneho partnera. Avšak jej meno bolo spájané s viacerými známymi mužmi. Naposledy s hráčom amerického futbalu - Tomom Bradym. 

A hoci ich fanúšikovia boli z tohto spojenia nadšení, všetko nasvedčuje tomu, že dvojica si až tak nerozumela. Ako informujú viaceré zahraničné médiá, po štyroch mesiacoch je medzi nimi koniec. Zdroj z okolia dvojice pre TMZ uviedol, že ich cesty sa rozišli pokojne a nebola medzi nimi žiadna dráma. 

Mnohých správy o rozchode tejto dvojice príliš neprekvapili a v podstate ich aj čakali. Bulvárnym fotografom sa ich naposledy podarilo nafotiť spolu v septembri. Keď si slávny športovec nedávno užíval chvíle oddychu na jachte v Miami, bol sám a slávna kráska po jeho boku chýbala. V médiách sa tiež objavili správy o tom, že Brady na spoločenskej akcii okato flirtoval s Kim Kardashian. 

Irina Shayk
Zobraziť galériu (3)
Irina Shayk  (Zdroj: Profimedia)

Tom Brady
Zobraziť galériu (3)
Tom Brady  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Irina ShaykTom Brady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu