Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi herečka v spoločnosti NAOSTRO: Spodnú bielizeň MUSELA nechať doma!

Caylee Cowan Zobraziť galériu (3)
Caylee Cowan (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V Hollywoode odštartoval 23. ročník Screamfest Horror Film Festivalu. A v rámci neho sa v utorok konala slávnostná premiéra sci-fi filmu s názvom Nesmrteľní. Jednu z postáv si v novinke zahrala aj herečka Caylee Cowan (25)... A do spoločnosti sa nahodila naozaj odvážne. Spodnú bielizeň musela nechať doma!

Všetci milovníci strachu si aktuálne v Los Angeles prídu na svoje. Odštartoval tam totiý 23. ročník festivalu hororových filmov s názvom Screamfest. V rámci neho sa v utorok konala aj slávnostná premiéra sci-fi novinky s názvom Nesmrteľní (Divinity). Výrazné postavy si v nej zahrali napríklad Stephen Dorff, Moises Arias či Bella Thorne. 

Jednu z úloh si vo filme strihla aj 25-ročná americká herečka Caylee Cowan. A na slávnostné predstavenie počinu sa vystrojila naozaj odvážne. Oblečené mala zaujímavé čierne šaty s prestrihaným dekoltom, ktorý dal vyniknúť jej plným prsiam... No pohľady prítomných určite zaujal aj transparentný bok. Bolo teda evidentné, že herečka spodnú bielizeň musela nechať doma!

 

Sexi herečka v spoločnosti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Sexi herečka v spoločnosti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Caylee Cowan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu