Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slávny herec zmenený na nepoznanie: Čierne vlasy vystriedali šediny a vrásky!

Adam Driver počas premiéry filmu Ferrari Zobraziť galériu (4)
Adam Driver počas premiéry filmu Ferrari (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nespoznali ho ani najvernejší fanúšikovia. Americký herec Adam Driver (39), ktorý bol počas svojej kariéry už 2-krát nominovaný na Oscara, vyzerá na záberoch z jeho najnovšieho filmu ako úplne iný človek. Dlhé čierne vlasy vystriedali šediny a vrásky!

Adam Driver sa filmovým nadšencom predstavil vo viacerých známych filmoch. Za svoje výkony v počinoch Manželská história a BlacKkKlansman si dokonca vyslúžil nominácie na Oscara, ktoré však nepremenil na víťazstvo.

Adam Driver
Zobraziť galériu (4)
Adam Driver  (Zdroj: SITA)

V roku 2021 si vyskúšal aj to, aké je zahrať si vo filme, ktorý mapuje osud jednej z najslávnejších talianskych rodín. Úloha vo filme Klan Gucci však nebola pre Drivera ojedinelou, pretože tento rok sa môžu diváci tešiť na jeho umenie vo filme Ferrari. Ten zachytáva život zakladateľa talianskej automobilky Enza Ferrariho.

V týchto dňoch bol počin predstavený aj na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach, kde počas uplynulého týždňa prebehla celosvetová premiéra. Fanúšikovia, ktorí sa na tento počin tešia, si však budú musieť ešte počkať. Do kín sa totiž film Ferrari dostane až na konci decembra.

Adam Driver počas premiéry filmu Ferrari
Zobraziť galériu (4)
Adam Driver počas premiéry filmu Ferrari  (Zdroj: SITA)

Aspoň malú ochutnávku však verejnosť dostala vďaka traileru, ktorý uzrel svetlo sveta len pred pár dňami. Viacerí fanúšikovia však známeho amerického herca takmer nespoznali, keďže kvôli úlohe musel poriadne zmeniť svoj výzor. Dlhé čierne vlasy tak vystriedali šediny a na tvári mu pribudlo viacero vrások.

 

Viac o téme: Adam Driver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu