Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najsexi volejbalistka sveta sa opäť predviedla: V červených plavkách vyrazila svojim fanúšikom dych!

Kayla Simmons
Kayla Simmons (Zdroj: Instagram K.S.)

LOS ANGELES - Fanúšikom ukázala poriadne horúce zábery. Americká volejbalistka a hviezda sociálnych sietí - Kayla Simmons (27) už mnohokrát potvrdila, že s odvážnymi príspevkami nemá žiaden problém. Naposledy sa svetu ukázala v červených plavkách inšpirovaných Pobrežnou hliadkou, ktoré mali čo robiť, aby udržali jej prsia na mieste.

Kayla Simmons momentálne patrí medzi najznámejšie športovkyne sveta. Volejbalu sa venovala počas strednej a vysokej školy. A aj napriek tomu, že už tento šport nerobí profesionálne, ju mnohí jej fanúšikovia poznajú práve ako najsexi volejbalistku sveta.

Okrem športového nadania však vyniká aj neobyčajnou krásou, z ktorej ťaží na viacerých sociálnych sieťach. Len na Instagrame má momentálne viac ako milión fanúšikov a pri pohľade na jej odvážne zábery je zrejmé, čím ich zaujala.

V najnovšom príspevku sa ukázala v červených plavkách, v ktorých dala zaspomínať na legendárny seriál Pobrežná hliadka. Tie však mali poriadne veľa práce, aby jej prsia zostali aspoň z časti zakryté. 

Viac o téme: Kayla Simmons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu