Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spoznáte ho aj po takmer 25 rokoch? Toto je fešák Ben z Felicity!

Scott Speedman Zobraziť galériu (4)
Scott Speedman (Zdroj: Touchstone)

LOS ANGELES - Pamätáte si ešte tínedžerský seriál Felicity? Prvá časť uzrela svetlo sveta v roku 1998 a okrem Keri Russell mal jednu z hlavných úloh aj Scott Speedman, ktorý dnes oslavuje 47. narodeniny.

Scott Speedman sa narodil 1. septembra 1975 v Londýne. Keď mal štyri roky, jeho rodina sa presťahovala do Toronta. Tam sa neskôr stal súčasťou juniorského plaveckého tímu. Po zranení sa prestal venovať športu a začal sa zaujímať o herectvo. 

Galéria: Scott Speedman

Speedman sa zúčastnil napríklad konkurzu na Robina pre film Batman Forever. V roku 1995 debutoval v seriáli Kung Fu: Legenda pokračuje. 

Do sveta filmu a seriálov naplno prerazil úlohou v seriáli Felicity, kde si zahral spolužiaka a lásku hlavnej hrdinky Bena Covingtona. 

Keri Sussell a Scott Speedman
Zobraziť galériu (4)
Keri Sussell a Scott Speedman  (Zdroj: Touchstone)

Neskôr účinkoval v seriáloch Honba na ponorku, Animal Kingdom a aktuálne hrá v počine Klinika Grace. Objavil sa napríklad vo filmoch Underworld, Môj život bezo mňa, Trana cudzinci, Barneyho ženy, Manželský sľub, Naboso, Zločiny budúcnosti.

V roku 2017 začal Speedman randiť s dizajnérkou Lindsay Rae Hofmann, s ktorou má aktuálne už tri deti. To posledné sa narodilo v októbri 2021. 

Za posledných 24 rokov, ktoré ubehli od prvej časti seriálu Felicity, sa herec samozrejme vekom trochu zmenil, ale nepochybujeme, že fanúšičky by ho aj dnes bez problémov spoznali. 

Spoznáte ho aj po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SC)
Spoznáte ho aj po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SC)

Viac o téme: Scott Speedman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu