Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drastická zmena slávneho herca: Držal šialenú diétu... Zostala z neho len kosť a koža!

Cillian Murphy Zobraziť galériu (5)
Cillian Murphy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Filmoví nadšenci sa už nevedia dočkať najbližších dní. Do kín totiž príde jeden z najočakávanejších filmov tohto leta - Oppenheimer, v ktorom si zahral hlavnú úlohu írsky herec Cillian Murphy (47). Ten kvôli svojej postave musel prejsť výraznou zmenou. Ako prezradila jeho kolegyň Emily Blunt (40) držal poriadne drastickú diétu.

Film Oppenheimer, ktorého réžie sa ujal Christopher Nolan, bude pre mnohých fanúšikov vrcholom tohto roka. Príbeh vedca J. Roberta Oppenheimera a jeho úloha pri vývoji atómovej bomby sa do slovenských kín dostane už tento štvrtok.

Okrem samotného deja sa diváci môžu tešiť aj na viacero známych hercov. Hlavnú úlohu stvárnil írsky herec Cillian Murphy. Vo filme si zahrali aj Robert Downey Jr., Florence Pugh, Emily Blunt, Matt Damon či Rami Malek.

Vo filme sa objavia viaceré herecké hviezdy
Zobraziť galériu (5)
Vo filme sa objavia viaceré herecké hviezdy  (Zdroj: SITA)

Spomínaný Murphy si však kvôli svojej úlohe prešiel doslova peklom. V najnovšom rozhovore to prezradila Emily Blunt, ktorá sa rozhovorila o prísnej diéte, ktorú musel umelec kvôli filmu dodržiavať.

„Podujal sa na monumentálnu úlohu. Jediné, čo mohol celé dni jesť, boli mandle. Bol extrémne vychudnutý," povedala v rozhovore pre magazín Extra herečka. O náročnosti natáčania prednedávnom prehovoril aj samotný Murphy, avšak to, koľko nakoniec schudol, prezradiť nechcel.

Cillian Murphy vo filme Oppenheimer
Zobraziť galériu (5)
Cillian Murphy vo filme Oppenheimer  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emily BluntCillian Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu