Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Al Pacino (83) opäť otcom: FOTO s dieťatkom a... A takéto má meno!

Al Pacino Zobraziť galériu (5)
Al Pacino (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

LOS ANGELES - Jeho štvrté dieťatko je už na svete! Len nedávno svet obletela prekvapivá správa, že slávny herec Al Pacino (83) čaká potomka s mladučkou Noor Alfallah (29). Podľa najnovších informácií sa už bábätko vypýtalo na svet a známe je aj jeho meno!

Správy o tom, že spoločný potomok dvojice je už na svete, priniesol TMZ. Hercov hovorca neskôr pre Daily Mail uviedol, že Al a Noor majú syna, ktorý dostal meno Roman. Zdroj z ich okolia pre médiá uviedol, že obaja sú zo synčeka nadšení.

Deň, kedy prišiel hercov synček na svet a ani ďalšie detaily nie sú známe. Paparazzom sa už ale podarilo zvečniť rodinku pokope v stredu večer, keď si boli vyzdvihnúť večeru. Na zadných sedadlách ich luxusného auta totiž bolo vidieť detskú sedačku. FOTO nájdete TU. 

Al Pacino a Noor Alfallah
Zobraziť galériu (5)
Al Pacino a Noor Alfallah  (Zdroj: profimedia.sk)

Al Pacino a Noor Alfallah boli spolu prvýkrát prichytení v apríli 2022. Ako ale Page Six uviedol, začali sa stretávať počas pandémie. Výrazný vekový problém pre nich nebol problém, hoci je herec starší ako tmavovláskin otec. Nie je tajomstvom, že Noor má slabosť pre starších mužov. V minulosti randila napríklad s Mickom Jaggerom. 

Al Pacino známy z filmov ako - Krstný otec (1972), Zjazvená tvár (1983) či Vôňa ženy (1992), za ktorý získal aj Oscara - má už aj tri dospelé deti z predchádzajúcich vzťahov. S učiteľkou herectva Jan Tarrantovou má 33-ročnú dcéru Julie Marie a s herečkou Beverly D'Angelovou zase 22-ročné dvojčatá — syna Antona a dcéru Oliviu.

Viac o téme: Al PacinoNoor Alfallah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu