Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bývalá priateľka (30) Al Pacina: Počas tehotenstva jej lekári oznámili život ohrozujúcu diagnózu!

Al Pacino a Noor Alfallah
Al Pacino a Noor Alfallah (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Počas minulého roka sa slávny herec Al Pacino (83) tešil zo svojho štvrtého dieťaťa. Matkou jeho syna Romana sa stala filmová producentka Noor Alfallah (30), ktorá v najnovšom rozhovore prezradila, že jej počas tehotenstva lekári oznámili diagnózu, ktorá ohrozila život dieťaťa a aj jej samotnej.

Počas minulého roka šokovala všetkých fanúšikov Al Pacina správa o tom, že sa stane znova otcom. Jeho syna Romana mu na svet priviedla partnerka Noor Alfallah, avšak ich vzťah 3 mesiace po pôrode stroskotal.

Alfallah však doteraz tajila, že počas tehotenstva zažila komplikácie, ktoré ohrozili jej život. Pre magazín Vogue Arabia povedala, že jej lekári oznámili, že má HELLP syndróm, ktorý patrí medzi život ohrozujúce komplikácie. 

Všetko však našťastie dobre dopadlo a producentka sa teší zo svojho syna. „Keď na to myslím, tak si želám, aby som si moje tehotenstvo užila o trošku viac. Aj napriek tomu je však výchova tá najkrajšia vec na svete. Roman bol pre mňa najkrajším darom od Boha. Je tisíckrát lepší, než som si dokázala predstaviť. Každý deň, keď sa na neho pozriem, sa cítim požehnaná," uviedla Alfallah. 

Viac o téme: Al PacinoNoor Alfallah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu