Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Na známeho herca sa valí špina: Ex ho obvinila z nechutností... Ženie na ňu právnikov!

Tenoch Huerta Zobraziť galériu (3)
Tenoch Huerta (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čelí vážnym obvineniam. Známy mexický herec Tenoch Huerta (42) sa počas minulého roka objavil v dlho očakávanom filme Black Panther: Wakanda Forever. Sláva však so sebou nesie občas aj isté nepríjemnosti. Umelec v týchto dňoch napríklad plní stránky bulváru kvôli tomu, lebo ho známa saxofonistka a aktivistka María Elena Ríos obvinila zo sexuálneho zneužitia.

Známy herec sa preslávil hlavne vďaka svojej úlohe Namora vo filmovej sérii Black Panther. Okrem toho sa objavil aj v ďalších známych počinoch. Momentálne však musí vysvetľovať závažné obvinenia.

Tenoch Huerta
Zobraziť galériu (3)
Tenoch Huerta  (Zdroj: SITA)

Saxofonistka María Elena Ríos ho totiž počas víkendu obvinila z toho, že ju zneužil a že Huerta patrí medzi sexuálnych násilníkov. Uviedla to prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Twitter.

„Je veľmi náročné hovoriť o emočnom zneužívaní sexuálneho násilníka, ktorý je milovaný celým svetom kvôli tomu, že si zahral známu postavu vo filme, ako je to v prípade Tenocha Huertu," napísala Ríos.

„Sú to falošné a ničím nepodložené tvrdenia. Už to ale nemôžem ignorovať. Pred rokom som s Elenou niekoľko mesiacov chodil. Bol to vzťah ako každý iný. Bol láskyplný, vrúcny a vzájomne sme sa v ňom podporovali. Po jeho skončení však o ňom Elena začala klamať v súkromí a aj pred našimi spoločnými priateľmi. Pred pár mesiacmi som preto kontaktoval tím právnikov, aby chránili moju reputáciu a pomohli mi vyvrátiť tieto falošné obvinenia. Nie som dokonalý, ale tieto obvinenia sú čisté lži" napísal herec na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Tenoch Huerta
Zobraziť galériu (3)
Tenoch Huerta  (Zdroj: Instagram T.H.)

Viac o téme: Tenoch Huerta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu