Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Filmový svet v smútku: Zomrel herec (†71) zo slávneho filmu Miloša Formana... Tragická nehoda na motorke!

Zomrel herec Treat Williams Zobraziť galériu (4)
Zomrel herec Treat Williams (Zdroj: Getty Images)

VERMONT - Počas včerajšieho dňa opustil tento svet ďalší známy herec. Nehoda na motorke sa totiž stala osudnou Treatovi Williamsovi (†71), ktorý je známy aj vďaka muzikálu Vlasy, ktorý režíroval Miloš Forman. Počas jazdy na motorke si ho nevšimol šofér auta a svojím zraneniam nakoniec podľahol.

Treat Williams si počas svojej kariéry pripísal na svoje konto veľké množstvo hereckých úloh. Jednou z najznámejších je aj muzikál Miloša Formana s názvom Vlasy. Okrem toho sa objavil aj vo filmovej sérii Star Wars.

Celkovo účinkoval vo vyše 120 filmoch a seriáloch - z tých možno spomenúť Everwood alebo Blue Bloods. Počas kariéry získal tri nominácie na Zlatý glóbus, dve nominácie na ocenenie Satellite Award a raz ho nominovali na cenu Emmy.

Treat Williams
Zobraziť galériu (4)
Treat Williams  (Zdroj: Profimedia)

Počas včerajšieho dňa sa však objavili šokujúce správy o jeho smrti. Tie nakoniec potvrdil jeho zástupca Barry McPherson, ktorý ako prvý potvrdil tieto smutné informácie pre magazín People.

„Zomrel popoludní. Chcel odbočiť, ale auto mu skrížilo cestu. Som z toho zdrvený. Bol ten najmilší človek a bol veľmi talentovaný. Tvorcovia filmov ho milovali. Bol srdcom Hollywoodu už od 70-tych rokov. Bol veľmi hrdý na svoju tohtoročnú prácu a bol spokojný s prácou, ktorú mal," povedal McPherson.

Následne bola zverejnená aj policajná správa. V tej sa píše, že po tom, ako mu vodič automobilu vošiel do cesty, už Williams nestihol zrážke zabrániť. „Utrpel kritické zranenia a bol prepravený do nemocnice, kde ho však prehlásili za mŕtveho," uviedla polícia, ktorá zároveň uviedla, že vyšetrovanie tejto tragédia je v počiatočnej fáze.

Treat Williams
Zobraziť galériu (4)
Treat Williams  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Treat Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu