Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

SMRŤ dvojníčky Kim Kardashian (†34): Po poslednej plastike sa jej zastavilo srdce!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram K.K./A.E)

LOS ANGELES - Rodina zháňa peniaze na pohreb! Christina Ashten Gourkani sa zviditeľnila ako dvojníčka hviezdnej Kim Kardashian. Živila sa tým, že n platforme OnlyFans predávala svoje pikantné zábery. Podoba na slávnu celebritu jej bola dosť nápomocná. Žiaľ, snaha vyzerať ako exmanželka Kanye Westa ju stála aj život.

Sexica totiž v uplynulých dňoch absolvovala ďalšiu plastickú operáciu. Len pár hodín na to však v nemocnici zomrela. Podľa medializovaných informácií bola príčinou úmrtia zástava srdca. 

Smutné správy oznámili svetu jej najbližší prostredníctvom sociálnych sietí. „S veľkým zármutkom a zlomeným srdcom sa musíme podeliť o zdrvujúce a nečakané úmrtie našej krásnej milovanej dcéry a sestry Christiny Ashten Gourkani,” uviedli vo vyhlásení. 

„20. apríla nadránom nám volal príbuzný, ktorý hystericky plakal a kričal, že Asthten umiera. Jeho telefonát otriasol našim svetom a bude nás prenasledovať do konca života. Jej náhle a tragické úmrtie je vyšetrované ako zabitie spojené so zákrokom, ktorý nedopadol dobre,“ dodala smútiaca rodina, ktorá zároveň spustila zbierku financií na jej pohreb. 

Hoci si Gourkani zarábala na platforme OnlyFans tisíce dolárov mesačne, pozostalá rodina jej vraj nemá za čo vystrojiť pohreb. 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu