Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Meghan na verejnosti strápnila Harryho: Chudák! Prečo ho tak ponížila?

Meghan a Harry na basketbalovom zápase. Zobraziť galériu (6)
Meghan a Harry na basketbalovom zápase. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Až vám ho bude ľúto! Harry a Meghan si odbehli od rodičovských povinností a užili si rande vo dvojici. Spoločne sa vybrali na basketbalový zápas, kde sa v dave rozhodne nestratili. V istom okamihu sa na nich dokonca upierali oči všetkých prítomných. Nuž, a princova láska sa v tej chvíli zachovala pomerne zvláštne...

Basketbalový zápas LA Lakers vs. Memphis Grizzlies poctili svojou účasťou viaceré celebrity. Napríklad Kim Kardashian so synom, rapper Sean Diddy Combs, herec Adam Sandler či dokonca princ Harry s manželkou Meghan. 

Urodzený pár sa zabával v spoločnosti zamestnancov ich organizácie Archwell. Meghan mala na sebe ružový kraťasový komplet a vyzerala skvele. Úsmevy na ich tvári boli dôkazom, že si večer ozaj užívali. 

V istom momente však Harrymu úsmev na tvári zamrzol. Keď ich totiž snímala tzv. kiss cam, Meghan ho nepekne ponížila. Spomínaná kamera na rôznych športových podujatiach totiž premieta dvojice z davu, ktoré sa objavia na obrazovkách a mali by sa pobozkať. Princ sa k svojej manželke aj naklonil, avšak tá mu dala jasne najavo, že "nic nebude". A pritom... S bozkami a prejavmi nežností na verejnosti nemala Meghan nikdy problém a v uplynulých mesiacoch toho zo svojho súkromia odhalili oveľa viac!

Už 6. mája sa koná korunovácia kráľa Karola III., ktorej sa jeho syn Harry osobne zúčastní. Meghan mu však v týchto náročných chvíľach nebude veľmi oporou a zostáva v Spojených štátoch, kde bude chystať narodeninovú oslavu ich synčeka. 

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu