Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadná SMRŤ mladej speváčky (†24): Telo našli v hotelovej izbe svetoznámeho producenta!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

MIAMI - Tragická smrť mladej speváčky vyvoláva množstvo otáznikov. Koncom minulého mesiaca našli Camilu Sterling (†24) bez známok života vo vani hotelovej izby, v ktorej mal bývať známy hudobný manažér David Bolno (46). Príčinu smrti momentálne vyšetruje polícia.

O tragickej smrti mladej speváčky a influencerky informoval počas včerajšieho dňa Daily Mail. Podľa ich informácii našli jej telo 30. marca v luxusnom hoteli Setai v Miami. Izbu, v ktorej ju našli, si však prenajímal David Bolno.

Hudobný manažér mal so Sterling spolupracovať na jej novej hudbe. V čase jej smrti sa však v hoteli nachádzať nemal a podľa spomínaného Daily Mail ho polícia z jej smrti nepodozrieva. Vedľa tela mladej umelkyne sa mala nájsť podozrivá látka, ale o čo konkrétne išlo, zatiaľ známe nie je.

„Vyšetrovanie je stále otvorené. Momentálne sa čaká na toxikologickú správu súdneho lekára, ktorá určí príčinu smrti. Pán Bolno spolupracuje s vyšetrovateľmi a momentálne nie je podozrivý," povedal hovorca polície.

K tragickej udalosti sa vyjadril aj samotný Bolno, ktorý spolupracoval s tými najväčšími menami svetovej hudby, ako sú napríklad Drake, Post Malone, Justin Bieber či Pharrell Williams. „Mal som ju naozaj rád. Pomáhal som jej s hudbou. Bola to hrozná tragédia. Izbu som opustil skoro ráno, takže som tam nebol keď ju našli. Bolo to veľmi smutné. Bola naozaj veľmi dobrý človek," uviedol hudobný manažér.

David Bolno
Zobraziť galériu (2)
David Bolno  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: David BolnoCamila Sterling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu