Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi modelka na festivale v Cannes: Hrala to na nežnú princeznú, ale… Všetkým UKAZOVALA PRSIA!

Zoïa Mossour na festivale v Cannes provokovala odvážnou róbou. Zobraziť galériu (2)
Zoïa Mossour na festivale v Cannes provokovala odvážnou róbou. (Zdroj: Profimedia)

CANNES - Vo francúzskom meste Cannes v piatok odštartoval medzinárodný festival Canneseries. Už počas prvých dní sa ho zúčastnilo obrovské množstvo známych tvárí. Niektoré pútali pozornosť viac, iné menej. K tým extravagantnejším určite patrila francúzska modelka Zoïa Mossour (22). Hrala to síce na nežnú princeznú, ale... Všetkým ukazovala prsia!

V sobotu prebehol už druhý deň medzinárodného festivalu Canneseries vo francúzskom Cannes. Zúčastnilo sa ho mnoho známych osobností, ako napríklad herečka Rachel Weisz, speváčka Sofia Eddaidi či herečka Monica Cruz, sestra slávnej Penélope. 

Najviac pozornosti spomedzi nich však určite pútala len 22-ročná francúzska modelka Zoïa Mossour. Na červenom koberci, či v tomto prípade skôr ružovom, sa objavila v decentnej svetlej róbe bez zbytočných detailov. Šaty nemali žiaden výstrih, ani rafinované rozparky, dokonca aj rukávy boli dlhé. 

Tmavovláska doslova pôsobila ako nežná princezná... Aspoň do chvíle, kedy sa na ňu nenasmerovali reflektori a fotografi nespustili blesky. V tom momente sa totiž svetlá látka stala priesvitnou a spod šiat jej nevykúkali len nohavičky, ale aj kompletne celé prsia bez podprsenky.

Zoïa Mossour takéto odhalenie zrejme nečakala.
Zobraziť galériu (2)
Zoïa Mossour takéto odhalenie zrejme nečakala.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zoïa MossourCanneseries
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu