Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KRACH promi manželstva: Herec ju vymazal zo svojho života, mladá kráska je na dne!

Vincent Cassel a Tina Kunakey Zobraziť galériu (3)
Vincent Cassel a Tina Kunakey (Zdroj: SITA/AP Photo/Bob Edme)

PARÍŽ - Ďalší rozvod je na spadnutie! Francúzsky herec Vincent Cassel (56) má za sebou nevydarené manželstvo s krásnou Monicou Bellucci (58). Tú po jeho boku nahradila o 30 rokov mladšia modelka Tina Kunakey (26), s ktorou má maličkú dcéru. Ani tento zväzok mu však nevydržal a vyzerá to tak, že po piatich rokoch spolužitia je medzi nimi koniec.

Svojou láskou sa nijako netajili a bol na nich krásny pohľad! Vincent Cassel a Tina Kunakey tvorili ozaj krásny pár, ktorý rád dokazoval, že väčší vekový rozdiel nemusí byť vo vzťahu žiadnym problémom. V týchto dňoch sa však v médiách začali objavovať správy o tom, že ich láska je už minulosťou. 

Z hercovho profilu na sociálnej sieti Instagram zmizli všetky ich spoločné fotografie a na verejnosti ich nebolo vidieť spolu už dlhšiu dobu. Zdroj z ich okolia pre Daily Mail uviedol: „Už pár týždňov sú od seba. Tina je úplne zdrvená.” Vincent úplne odignoroval aj narodeniny svojej ženy, ktorú zvykol vždy verejne ospevovať.   

Vincent Cassel a Tina Kunakey sa podľa všetkého dali dokopy v roku 2016. O dva roky neskôr sa zosobášili a v roku 2019 sa im narodila dcérka Amazonie. 

Tina Kunakey
Zobraziť galériu (3)
Tina Kunakey  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Vincent CasselTina Kunakey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu