Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Legendárny Steven Tyler (75) pred súdom: Takto reagoval na obvinenia zo sexuálneho zneužívania!

Steven Tyler so svojou partnerkou Zobraziť galériu (3)
Steven Tyler so svojou partnerkou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetky obvinenia rázne poprel. Americký spevák Steven Tyler (75) momentálne rieši súdny spor so ženou, ktorá ho vinní z toho, že ju v 70-tych rokoch sexuálne zneužíval a donútil ju ísť na potrat. Hudobník sa teraz k celej situácii vyjadril a žiada, aby súd tento proces zmietol zo stola.

V decembri minulého roka sme vás na Topkách informovali o tom, že frontman legendárnej skupiny Aerosmith - Steven Tyler lieta v obrovských problémoch. Speváka totiž dobehla jeho minulosť a momentálne čelí vážnym obvineniam zo sexuálneho zneužívania ženy menom Julia Misley.

K celej veci sa teraz vyjadril aj samotný hudobník. Magazínu Rolling Stone sa podarilo získať jeho výpoveď pred súdom. V nej všetko poprel a súd žiada, aby ho zbavil všetkých obvinení, ktorým v tomto prípade čelí.

„Pani Misley neutrpela žiadne zranenia ani ujmu, ktoré by spôsobil obžalovaný. Ak utrpela nejakú ujmu na zdraví, tak nebola spôsobená mojím klientom," povedal Tylerov obhajca. Právnik poškodenej Misley sa k tomuto stanovisku vyjadril poriadne ostro.

„Nikdy sme sa nestretli s takou nepríjemnou a nebezpečnou obhajobou, akú predviedli Tyler a jeho právni zástupcovia počas tohto týždňa. V podstate tvrdia to, že opatrovníctvo je vlastne súhlas k sexuálnemu zneužívaniu," uviedol Jeff Anderson.

Steven Tyler
Zobraziť galériu (3)
Steven Tyler  (Zdroj: SITA, Twitter)

Viac o téme: Steven Tyler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu