Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výstredná speváčka na módnej šou: Bez obočia a bielizne... Aha, ako jej trčali bradavky!

Noah Cyrus Zobraziť galériu (8)
Noah Cyrus (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Nešlo ju prehliadnuť! Hviezdna Miley Cyrus (30) nie je jedinou umelkyňou v rodine. Spevu a hudbe sa venuje aj jej mladšia sestra Noah (23), ktorá svetu rada dokazuje, že nijako nezaostáva. A už vôbec nie, čo sa výstrednosti týka. Pozrite, ako prišla oblečená na módnu šou!

Noah Cyrus sa momentálne nachádza v Paríži, kde sa koná Fashion Week. Bulvárnym fotografom s nadšením pózovala, keď zavítala na prehliadku Stelly McCartney. Nuž, a tí si ju s nadšením fotili... Nečudo!

Tmavovláska totiž mala na sebe obtiahnuté šaty, ktoré pôsobili na prvý pohľad fádne a príliš nezaujali ani farbou. Avšak iné to bolo, keď sa človek pozrel zblízka. Každému bolo totiž hneď jasné, že Noah v ten deň nechala spodnú bielizeň doma. 

Noah Cyrus
Zobraziť galériu (8)
Noah Cyrus  (Zdroj: profimedia.sk)

Trčiace bradavky však neboli to jediné, čím umelkyňa pútala pozornosť. Aj pri pohľade na jej tvár zostali nepochybne mnohí zaskočení. Speváčke totiž akoby chýbalo obočie. Tento trend nie je novinkou. V poslednom čase sa už takto predviedli viaceré známe krásky, avšak u verejnosti sa nestretol s príliš veľkým nadšením. Vy čo na to hovoríte?

Noah Cyrus
Zobraziť galériu (8)
Noah Cyrus  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Noah Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu