Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zúfalstvo hviezdy Pirátov z Karibiku: Švagriná je už 2 týždne nezvestná… Polícia našla telo!

Mackenzie Crook už 2 týždne hľadá svoju švagrinú. Zobraziť galériu (3)
Mackenzie Crook už 2 týždne hľadá svoju švagrinú. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Anglický herec Mackenzie Crook (51), ktorý sa do povedomia verejnosti dostal napríklad úlohou Ragettiho z Pirátov v Karibiku, má už 2 týždne hlavu v smútku. Jeho švagriná Laurel Aldridge (62) je totiž nezvestná. Polícia po nej márne pátra... Aktuálne našla mŕtve telo!

Anglický herec Mackenzie Crook a jeho rodina vyhlásili priamo na sviatok všetkých zamilovaných, teda 14. februára, pátranie po jeho švagrinej Laurel Aldridge. Nezvestná bola takmer 2 týždne... No bohužiaľ to vyzerá tak, že sa naplnili tie najhoršie obavy. Polícia totiž našla ľudské pozostatky a všetko nasvedčuje tomu, že ide práve o nezvestnú ženu.

„Rodina Laurel Aldridge bola informovaná a v súčasnosti pracuje na tom, aby sa mŕtvu podarilo spoľahlivo identifikovať,“ uviedol policajný hovorca vo vyhlásení. Staršia sestra hercovej manželky zmizla zo svojho domu vo Walbertone. Naposledy bola videná v Country clube asi 4 kilometre odtiaľ. „Pre celú rodinu je to absolútne príšerné, ale nevzdávame sa nádeje,“ uviedol Crook pred niekoľkými dňami v relácii Good Morning Britain. 

Zúfalstvo hviezdy Pirátov z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mackenzie Crook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu