Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdna Jane Fonda na prestížnom Operballe: Meškala a... Mein Gott, mohla toto povedať?!

Jane Fonda a Richard Lugner Zobraziť galériu (6)
Jane Fonda a Richard Lugner (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ- 16. február 2023 sa v neďalekej Viedni niesol v duchu prestížneho Opernallu, ktorý sa po prestávke súvisiacej s pandémiou opäť obnovil. Zhruba 5 tisíc hostí sa zišlo na vychýrenom podujatí, kde bola najväčšou hviezdou hollywoodska herečka Jane Fonda (85). Tá z úst vypúšťala jednu perlu za druhou!

Ako sme vás na topkách informovali, 85-ročná herečka už pri stretnutí s médiami uviedla, že na 65. ročníku Opernballu nemieni tancovať. Pracháčovi Richardovi Lugnerovi, ktorý ju na toto prestížne podujatie pozval a zaplatil jej mastnú sumičku, tak dala košom. 

Slávna umelkyňa prišla na podujatie s polhodinovým meškaním a v pomerne jednoduchých šatách. Keď sa jej novinári pýtali, odkiaľ ich má, poznamenala: „Netuším. Nie sú moje a musím ich vrátiť.” Ako ďalej uviedla, pôvodne si chcela obliecť nohavicový kostým. „Ak mam byť úprimná, ja som si myslela, že idem len na operné predstavenie,” vysvetlila. A svojimi ďalšími slovami šokovala ešte viac. „Mám za to dobre zaplatené a potrebujem peniaze,” dodala bez nejakých okolkov herečka. 

Richard Lugner si s Jane Fonda nezatancoval. Ale aspoň ju mohol chytiť za ruku.
Zobraziť galériu (6)
Richard Lugner si s Jane Fonda nezatancoval. Ale aspoň ju mohol chytiť za ruku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na otázku, čo sa jej vo Viedni najviac páči, hneď odpovedala, že ľudia. Pochvaľovala si tiež priateľskú atmosféru a podľa vlastných slov si veľmi pochutnala na viedenskom rezni a zemiakovom šaláte. 

Z valčíka bola Fonda v úžase. „Takýto druh tanca v mojej krajine nemáme,” poznamenala k tomu herečka, ktorá sa zhruba po troch hodinách z priestorov Viedenskej štátnej opery nenápadne vytratila. 

Jane Fonda a Richard Lugner
Zobraziť galériu (6)
Jane Fonda a Richard Lugner  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jane FondaRichard LugnerOpernball
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu