Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna Salma Hayek si prešla peklom: Pri natáčaní ju takmer zabil kolega… Za všetko mohli jej nohavičky!

Salma Hayek Zobraziť galériu (8)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kto by si pomyslel, že natáčanie pikantných filmových scén môže byť takto nebezpečné. Salma Hayek (56) zažila poriadne rušné chvíle počas tvorby filmu Magic Mike: Posledný tanec. Ako totiž v jednom z rozhovorov prezradila, jej kolega Channing Tatum (42) ju počas jednej zo scén takmer zabil!

Slovenskí diváci sa už zajtra dočkajú kinopremiéry očakávaného pokračovania filmovej série Magic Mike. Tretí a zároveň posledný film ponesie názov Posledný tanec a fanúšikovia sa tak dočkali pokračovania po takmer ôsmych rokoch.

Hlavnú úlohu si opäť zahral americký herec Channing Tatum, ktorému pred kamerami robila spoločnosť mexická herečka Salma Hayek. Tá však na natáčanie s idolom mnohých žien nebude mať až také príjemné spomienky.

VIDEO: Trailer k filmu Magic Mike: Last Dance.

V televíznej šou Jimmy Kimmel Live! totiž prezradila, že pri sexi scéne, kde spolu tancovali, ju Tatum takmer zabil. „Počas natáčania sme robili jednu scénu, ktorá sa vo filme nakoniec neobjavila. Bola som tam hore nohami a neurobila som to, čo som mala. Takmer som spadla na hlavu," povedala Hayek.

„Channing ma pri tom držal za nohavice, lenže tie sa mi pomaly vyzliekali a nemohla som si spomenúť, či mám na sebe spodné prádlo. Takže namiesto toho, aby som si chránila hlavu, tak som si držala nohavice. Channing sa ma spýtal, čo to robím a ja som mu povedala, že ma takmer zabil," povedala už s úsmevom herečka.

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu