Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Božská Salma Hayek vzala do spoločnosti nevlastnú dcéru: Wau! Je nádherná

Salma Hayek s manželom a nevlastnou dcérou Mathilde Zobraziť galériu (3)
Salma Hayek s manželom a nevlastnou dcérou Mathilde (Zdroj: Profimedia)

BENÁTKY - Jedna krajšia ako druhá! Salma Hayek (57) nepochybne patrí medzi najatraktívnejšie hviezdy filmového plátna. Kdekoľvek sa zjaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani na slávnostnom podujatí, ktoré sa v týchto dňoch konalo v Benátkach. Okrem nej si však obdivné pohľady užila aj iná kráska.

A to jej nevlastná dcéra Mathilde (22), ktorej otcom je herečkin manžel Francois-Henri Pinault. Obe dámy mali na sebe zaujímavé trblietavé šaty, ktoré dokonale zvýraznili ich sexepíl. Nestáva sa, že by Salma Hayek niekedy výberom outfitu stúpla vedľa. Nuž, a aj teraz to bola skvelá voľba. 

Galéria: Salma Hayek

Krásky pred prítomnými fotografmi spoločne pózovali a pri pohľade na ne niet pochýb, že spolu skvele vychádzajú a majú pekný vzťah. Mathilde sa v rozhovoroch netajila tým, že manželka jej otca je pre ňu veľkou inšpiráciou. 

Salma Hayek s nevlastnou dcérou Mathilde
Zobraziť galériu (3)
Salma Hayek s nevlastnou dcérou Mathilde  (Zdroj: Profimedia)

Slovami chvály v rozhovoroch nikdy nešetrí ani samotná Salma. S manželom má dcéru Valentinu, ktorá prišla na svet v roku 2007. Jej muž má z predošlých vzťahov Matilde a synov Françoisa a Augustina.

„Vždy som chcela mať viac detí a nemohla som. Bol zázrak, že sa mi podarilo mať jedno. To, že môj muž má ďalšie tri deti, je pre mňa veľkým požehnaním,” uviedla v roku 2017 v rozhovore pre Red  slávna herečka. 

Viac o téme: Salma HayekMathilde Pinaultand
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu