Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Princ Harry sa chce UDOBRIŤ s otcom a bratom: Uff, TOTO tomu ale nepomôže... Opäť prezradil, čo nemal!

Princ Harry je čiernou ovcou rodiny. Zobraziť galériu (8)
Princ Harry je čiernou ovcou rodiny. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kráľovská rodina sa ešte nestihla spamätať z dokumentu Harry & Meghan, v ktorom dvojica odkryla zákulisie ich odchodu do USA. Momentálne však už musí riešiť ďalšie vyjadrenia princa Harryho (38). Ten totiž v najnovšom interview povedal, že by mal svojho brata Williama (40) a otca Karola III. (74) rád vo svojom živote, ale ani jeden z nich nemá o zmierenie záujem.

Aj keď sa v poslednej dobe objavili informácie o tom, že by princ Harry rád obnovil dobré vzťahy so svojou najbližšou rodinou, jeho posledný rozhovor zrejme k zblíženiu nepomôže. Práve naopak...

Galéria: Harry a Meghan

Televízna stanica ITV totiž zverejnila trailer k rozhovoru s mladším synom kráľa Karola III., v ktorom opäť naznačil, že by bol rád, keby sa jeho otec a aj brat William stali opäť súčasťou jeho života. Podľa jeho slov však o to ani jeden z nich nemajú záujem.

„Ani jeden z nich neukázal vôľu zmieriť sa. Veľmi rád by som mal späť môjho otca. Veľmi rád by som mal späť môjho brata. Ale ja chcem späť moju rodinu, nie inštitúciu. Lenže oni majú neustále potrebu vykresľovať mňa a moju manželku ako tých zlých," zaznelo v traileri.

Premiéra rozhovoru bude v nedeľu 8. januára. Toto interview nebude jediné, keďže Harry momentálne propaguje svoju knihu Spare, v ktorá by mala nadviazať na dokument Harry & Meghan. Týkať by sa mala jeho života v kráľovskej rodine, ale aj jeho odlúčenia sa od rodiny a súčasného života s jeho manželkou a deťmi.

Princ Harry sa chce
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc WiliamKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu