Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca SMRŤ mladého herca (†18): Po polroku odhalili PRÍČINU... Och!

Príčina smrti Tylera Sandersa je známa Zobraziť galériu (2)
Príčina smrti Tylera Sandersa je známa (Zdroj: Instagram T.S.)

LOS ANGELES - V júni tohto roka verejnosť šokovala správa o náhlej smrti len 18-ročného herca Tylera Sandersa, známeho zo seriálu 9-1-1: Lone Star. Jeho bezvládne telo objavili v jeho dome v Los Angeles. Odvtedy uplynulo už celého pol roka... No až teraz sa skončilo vyšetrovanie a kancelária súdneho lekára zverejnila, čo bolo príčinou jeho úmrtia.

V júni tohto roka médiá obletela správa o šokujúcej smrti len 18-ročného herca Tylera Sandersa. Jeho bezvládne telo našli v Los Angeles 16. júna a už vtedy sa hovorilo, že sa talentovaný mladík mal predávkovať. V jeho dome totiž polícia našla príslušenstvo na podávanie drog a biely prášok. Niekoľko mesiacov však prebiehalo vyšetrovanie. 

A až teraz kancelária súdneho lekára v Los Angeles zverejnila oficiálnu príčinu úmrtia. Malo ísť o neúmyselné predávkovanie fentanylom a smrť bola klasifikovaná ako nehoda. Fentanyl je syntetická droga, ktorá je predpisovaná ľuďom s rakovinou a chronickými bolesťami. Začala sa vyrábať v 50. rokoch ako lacný liek proti bolesti. No zároveň je aj veľmi nebezpečná - je 30 až 50-krát silnejšia ako heroín a 100-krát silnejsia ako morfín.

Tyler Sanders bol talentovaným hercom s veľkou budúcnosťou. na svojom konte mal za tak krátky život niekoľko úspechov. Za svoju úlohu v seriáli Just Add Magic si dokonca vyslúžil nomináciu na cenu Daytime Emmy pre televíznu tvorbu. Objavil sa tiež v krimi seriáli Zelenáč alebo v populárnom trileri Živí mŕtvi: Začiatok konca. 

Šokujúca SMRŤ mladého herca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram T.S.)

Viac o téme: Tyler Sanders
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu