Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dojemné vyznanie zosnulej manželke (†74): Zlomený herec stále POPIERA, že tu nie je... Z pohľadu naňho BOLÍ srdce!

Richard E. Grant znáša stratu svojej manželka veľmi ťažko. Zobraziť galériu (4)
Richard E. Grant znáša stratu svojej manželka veľmi ťažko. (Zdroj: Instagram R. G.)

LONDÝN - Britský herec Richard E. Grant (65), známy z desiatok filmov, prežíva najťažšie obdobie svojho života. Minulý rok v septembri totiž prišiel o svoju milovanú manželku Joan (†74), s ktorou strávil 38 rokov spoločného života. V deň jej narodenín zverejnil video, v ktorom prezradil, že s jej smrťou sa stále nevyrovnal. Pohľad na zlomeného herca trhá srdce.

Herec Richard E. Grant má za sebou najťažších 13 mesiacov svojho života. Minulý rok v septembri totiž navždy prišiel o svoju milovanú manželku Joan Washington. Renomovaná trénerka nárečí zomrela vo veku 74 rokov po ťažkom boji s rakovinou. Včera by oslávila svoje 76. narodeniny a herec pri tejto príležitosti zverejnil video. 

Ocenený herec na ňom potláča slzy a neprítomným pohľadom priznáva, že "stále popiera, že tu (jeho manželka) nie je." V nahrávke si hovorí takmer sám pre seba a namiesto do objektívu, hľadí kdesi do diaľky. „Moja zosnulá manželka má dnes posmrtné narodeniny a ja som si prezeral všetky naše fotografie z 38 rokov, čo sme boli spolu,“ priznal Richard. 

„Pozeráš a pozeráš a pozeráš a stále skúšaš a pozeráš a čas je fičný a čítaš veci,“ povedal a pokračoval: „Posledných 8 mesiacov jej života, keď tak odhodlane nasadila odvážnu tvár, to trhalo srdce.“ A pohľad na zlomeného herca doslova trhá srdce. „Úžasný trik pamäti je v tom, že teraz si ju pamätám v tých nejepších rokoch jej života a stále popieram, že tu nie je,“ dodal.

K videu ešte napísal: „Popieram, aj keď viem, čo viem.“ Chvíľu predtým zverejnil aj manželkinu fotku, zachytenú na jej posledné narodeniny 21. decembra 2020. „Jej statočnosť, odhodlanosť, odolnosť a prijatie diagnózy sú nevyčerpateľnou inšpiráciou. Chýba mi viac, ako je merateľné,“ dodal smutný herec, ktorý priznal, že práve v zime cíti jej stratu viac, ako inokedy - v tomto období by totiž okrem Joaniných narodenín, bolo aj výročie ich svadby.

Viac o téme: Richard E. Grant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu