Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Znepokojivé správy o slávnom moderátorovi: Požiar auta a vážne popáleniny!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Náhle musel zrušiť svoje pracovné aktivity! Moderátor Jay Leno (72) je nielen obľúbeným komikom, ale tiež vášnivým zberateľom áut. Keď v nedeľu pri nich vo svojej garáži majstroval, jedno z nich začalo nečakane horieť.

Jay Leno je v centre na liečbu popálenín po tom, čo utrpel zranenia tváre. Na nehodu, ku ktorej došlo v jeho garáži, upozornil portál tmz.com. „Plamene zasiahli ľavú časť jeho tváre. Našťastie oko a ucho by mali byť v poriadku,” uviedol pre portál dobre informovaný zdroj.  

Jay v súvislosti s nehodou zrušil svoje pracovné aktivity. V pondelok dokonca vydal vyhlásenie, v ktorom svojich priaznivcov ubezpečil, že je v poriadku. „Pri požiari benzínu som utrpel vážne popáleniny. Potrebujem týždeň alebo dva, aby som sa postavil späť na nohy,” uviedol obľúbený moderátor.

Jay Leno je obľúbený americký moderátor a komik. Dlhé roky na mal na NBC vlastnú šou s názvom The Tonight Show with Jay Leno. V roku 2014 ho v šou nahradil mladší komik - Jimmy Fallon. Jay Leno je zároveň vášnivým zberateľom vozidiel rôzneho druhu. 

Viac o téme: Jay Leno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu