Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Urodzená kráska (50) výberom outfitu šokovala: Spredu nuda, keď sa otočila... To je ale vymakaný chrbát!

Letizia Zobraziť galériu (7)
Letizia (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Hádam každému je pri pohľade na štíhlu postavu španielskej kráľovnej Letizie (50) jasné, že sa udržiava v skvelej kondícii a vyznáva zdravý životný štýl. Keď sa ale v týchto dňoch ukázala na verejnosti, mnohým jedincom vyrazila dych. Na sebe totiž mala šaty, ktoré odhaľovali jej chrbát... A ten má teda poriadne svalnatý!

Španielsky kráľ Filip a jeho krásna manželka Letizia nechýbali na slávnostnom zahájení novej sezóny v divadle Teatro Real. Obaja boli dokonale zladení v tmavomodrej farbe. Filip mal na sebe oblek, ktorý doplnil kravatou fialovej farby.

Oči prítomných ale smerovali najmä na Letiziu. Tá totiž v asymetricky strihaných šatách rozdávala úsmevy na všetky strany a vyzerala pri tom ozaj skvele. Spomínaný kúsok možno na prvý dojem pôsobil obyčajne a všedne. Pri pohľade zozadu to však už bolo úplne o inom. Šaty totiž odhaľovali brunetkin chrbát. 

A zrejme nám dáte za pravdu, že kráľovná sa má čím pochváliť. Dokonale vypracované svaly na chrbte totiž prezrádzajú, že sa starostlivosti o svoj zovňajšok ozaj príkladne venuje a chvíle v posilňovni sú pre ňu zdá sa samozrejmosťou. 

Letizia
Zobraziť galériu (7)
Letizia  (Zdroj: profimedia.sk)

Letizia
Zobraziť galériu (7)
Letizia  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaLetizia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu