Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

TRÁPENIE hviezdy z obľúbenej telenovely: RAKOVINA jej zabila mamu a teraz... Och, to nie!

Hande Erçel zo seriálu Láska na prenájom, prežíva veľmi náročné obdobie. Zobraziť galériu (5)
Hande Erçel zo seriálu Láska na prenájom, prežíva veľmi náročné obdobie. (Zdroj: Instagram H.E.)

ISTANBUL - Turecká herečka Hande Erçel (28), ktorá sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka romantickému seriálu Láska na prenájom, prežíva veľmi náročné obdobie. V januári 2019 jej rakovina zabila milovanú mamu... A teraz zákerná choroba udrela znova!

Turecká herečka Hande Erçel, ktorú slovenskí diváci vnímajú najmä ako Edu zo seriálu Láska na prenájom, prechádza veľmi náročným životným obdobím. Ešte sa nestihla poriadne spamätať z úmrtia svojej milovanej mamy, ktorá v januári 2019 vo veku 47 rokov podľahla rakovine... A zákerná choroba v rodine udrela znova. 

Tentokrát s ťažkou diagnózou bojuje herečkina len 2,5-ročná neterka Mavi. Rodina si trpké tajomstvo nechávala viac ako polroka pre seba. Až teraz o ňom verejne prehovorila staršia sestra Hande, Gamze, ktorá je vplyvnou tureckou influencerkou. „Nemali sme v pláne urobiť vyhlásenie. Nedávno sme začali liečebný proces dcérky Mavi,“ šokovala. 

„Prešli sme si šokom, robíme všetko pre to, aby sme to prijali. Mavi sa má tiež fajn. Normálne sme nemali v úmysle urobiť takéto vyhlásenie. Naším zámerom bolo zachovať tento proces v tajnosti, napriek tomu, že o tom vedelo len veľmi málo ľudí, nejako sa táto téma stala témou médií. Ďakujeme za vašu podporu a pochopenie,“ vyjadrila sa Gamze.

Malej Mavi lekári diagnostikovali rakovinu v marci tohto roka po tom, čo sa jej na brušku objavil opuch. Po niekoľkých testoch jej objavili nádor a 2,5-ročné dievčatko okamžite nabehlo na liečbu. 

Viac o téme: Hande Erçel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu