Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna herečka nechala podprsenku doma a... Sexepíl z nej sršal na všetky strany!

Alexandra Daddario Zobraziť galériu (12)
Alexandra Daddario (Zdroj: profimedia. sk)

LOS ANGELES - Ceny Emmy včera rozhýbali vody šoubiznisu a okrem ocenených počinov a hercov sa dnes hovorí aj o outfitoch známych herečiek. Azda najviac zaujala hviezda seriálu The White Lotus - Alexandra Daddario (36), ktorá previedla svoju krásu v provokatívnych šatách a bez podprsenky.

Ceny Emmy sú za nami a svet ospevuje víťazov. Jednu z najväčších udalostí televízneho sveta moderoval Kenan Thompson, ktorý všetkých pobavil vtipnými poznámkami na adresu Leonarda DiCapria.

Na červenom koberci sa tak, ako každý rok, objavili tie najväčšie herecké esá. Jednou z nich je nepochybne aj americká herečka Alexandra Daddario. Tá sa tešila z úspechu seriálu The White Lotus, ktorý uspel v kategórii najlepšia miniséria. V nej si hviezdna umelkyňa zahrala jednu z hlavných postáv.

Alexandra však zaujime nielen hereckým talentom, ale i krásou. Na slávnostný večer navyše zvolila poriadne rafinované šaty, ktoré jej sexepíl ešte znásobili.  

Alexandra Daddario
Zobraziť galériu (12)
Alexandra Daddario  (Zdroj: profimedia. sk)

Alexandra Daddario s manželom.
Zobraziť galériu (12)
Alexandra Daddario s manželom.  (Zdroj: SITA)

Alexandra Daddario
Zobraziť galériu (12)
Alexandra Daddario  (Zdroj: SITA)

Okrem spomínanej krásky sa v Los Angeles ukázali aj ďalšie hviezdy televíznych obrazoviek. Zaujala napríklad predstaviteľka legendárnej Penny zo seriálu Teória veľkého tresku Kaley Cuoco (36). Tá na tejto akcii ukázala aj svojho nového partnera, herca Toma Pelphreya (40), s ktorým sa dala dokopy na jar tohto roka.

Kaley Couco a Tom Pelphrey
Zobraziť galériu (12)
Kaley Couco a Tom Pelphrey  (Zdroj: SITA)

Rovnako zaujal aj Ben Stiller. Ten na prekvapenie mnohých neprišiel v spoločnosti svojej partnerky, herečky Christine Taylor (51), ale po jeho boku pózovala iná žena. A to jeho staršia dcér Ella (20), ktorú má so spomínanou herečkou.

Ben Stiller s dcérou Ellou
Zobraziť galériu (12)
Ben Stiller s dcérou Ellou  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emmy AwardsAlexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu