Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kráľovná Alžbeta II. (†96) bola ako herečka božská: Zahrala si s BONDOM a... Na toto sa dala nahovoriť pár mesiacov pred smrťou!

Kráľovná Alžbeta sa objavila aj pred kamerami Zobraziť galériu (2)
Kráľovná Alžbeta sa objavila aj pred kamerami (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Svet zasiahla smutná správa. Vo veku 96 rokov zomrela najdlhšie slúžiaca panovníčka na svete, kráľovná Alžbeta II.. Bola nielen mocnou panovníčkou, ale nechýbal jej ani zmysel pre humor, čo dokazujú aj jej "herecké skúsenosti".

Informáciu o smrti Alžbety II. už potvrdil aj Buckinghamský palác. Aj keď sa v priebehu dneška špekulovalo o jej zdravotnom stave, táto smutná novinka prekvapila a zasiahla takmer všetkých.

Ľudia po celom svete si najdlhšie slúžiacu panovníčku v histórii monarchie obľúbili hlavne pre jej ľudský prístup a snahu priblížiť sa obyčajným ľuďom. To sa jej darilo aj pred filmovými kamerami.

V roku 2012 sa v rámci otváracieho ceremoniálu Olympijskych hier v Londýne spojila s legendárnym Jamesom Bondom, ktorého vtedy stvárňoval Daniel Craig. 

Len pár mesiacov pred smrťou sa objavila aj v špeciálnom videu s rozprávkovým Paddingtonom. Stalo sa tak pri príležitosti jej výročia na tróne. S ikonickým medveďom si zahrala scénu, v ktorej spolu popíjali čaj. Skutočnosť, že sa zúčastnila tohto natáčania utajila dokonca aj pred svojou rodinou, ktorá o tom nemala ani tušenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu