Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bábätko valcuje internet, vyzerá ako slávny herec: Jeho REAKCIA nemá chybu

Woody Harrelson Zobraziť galériu (4)
Woody Harrelson

DUBLIN - O bábätkách sa často špekuluje, či sú skôr po mame alebo po otcovi. Keď však istá mamička zverejnila fotku svojej 9-mesačnej dcérky, všetci sa zhodli, že sa neuveriteľne podobá na slávneho herca Woodyho Harrelsona. On sám o tom nepochybuje – na dôkaz malej slečne napísal vtipnú básničku.

Írka Dani Grier Mulvenna zverejnila minulý týždeň fotografiu svojej vysmiatej dcérky Cory, ktorú doplnila záberom z filmu Zombieland a komentárom: Ako to, že naša dcéra vyzerá ako Woody Harreslon?“. Ani vo sne by jej napadlo, že príspevok zaujme niekoho iného okrem priateľov a rodiny. Ihneď sa však stal virálnym. Páči sa vyše pol miliónu užívateľov a prezdieľali ho tisíce z nich.

Napokon sa dostal až k samotnému hercovi. Ten fotografie zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde ho sleduje 2,7 milióna fanúšikov a doplnil k nim milú básničku s názvom Óda na Coru. Si rozkošné dieťa. Lichotí mi, že nás porovnávajú. Máš nádherný úsmev. Len kiežby som mal tvoje vlasy.

Cora pritom nie je jediným bábätkom so slávnou tváričkou. V roku 2017 internet valcovala fotografia dvojročnej Isly Walton, ktorá akoby z oka vypadla Edovi Sheeranovi. Sám spevák potom dokonca v televíznom zdôrazňoval, že nie je jeho“.

Woody Harrelson sa stal známym najmä vďaka filmom Neslušný návrh (1993) a Takí normálni zabijaci (1994). Stvárnením vydavateľa pornočasopisov Larryho Flynta vo filme Ľud verzus Larry Flynt (1996) Miloša Formana si vyslúžil nomináciu na Oscara a Zlatý glóbus. Druhú oscarovú nomináciu v kariére mu v roku 2010 vyniesla vedľajšia úloha v snímke The Messenger (2009). Diváci ho okrem toho môžu poznať aj zo snímok ako Tenká červená čiara (1998), Táto krajina nie je pre starých (2007), Sedem psychopatov (2012), Hry o život (2012) či Podfukári (2013)

Viac o téme: Woody Harrelson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu