Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Španielsky kráľ má už doma PUBERTIAČKY: Aha, rastú z nich KRÁSAVICE!

Letizia Zobraziť galériu (6)
Letizia (Zdroj: profimedia.sk)

MALORKA - Španielska kráľovská rodina je na každoročných letných prázdninách na Baleárskych ostrovoch. Spoločne navštívili aj monumentálny komplex La Cartuja de Valldemossa, kde sa s nimi mohla stretnúť verejnosť. Nikomu snáď neušlo, že mladé španielske panovníčky rastú do krásy a kráľ Filip VI. (54) sa veru musí mať na pozore.

Kráľ Filip VI. a kráľovná Letizia si vybrali nádherný palác Valldemossa Charterhouse ako jeden z cieľov svojej dovolenky. Počas návštevy sa ochotne fotili a rozdávali úsmevy na všetky strany. Spoloćnosť im robili ich krásne dcéry - 16-ročná Leonor a o rok mladšia Sofia. 

Španielsky kráľ má už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Urodezný pár si v sprievode princeznej Leonor a Sofie prezrel historický komplex, nasledovala prechádzka uličkami Valldemossa a spoločne sa potom vybrali do cukrárne.

Kráľovná Letizia mala na sebe zelenú blúzku bez rukávov s potlačou a midi sukňu od španielskeho návrhára Pabla Erroza. Potlač Ikat je charakteristická pre Malorku a bavlnená sukňa bola vytvorená ručne v miestnych dielňach. Leonor a Sofia sa verejnosti ukázali v letných šatách, ktoré len vyzdvihli ich krásu.

Španielsky kráľ má už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bývalá novinárka a televízna moderátorka je prvou španielskou kráľovnou neurodzeného pôvodu. Práve kvôli svojej neurodzenosti a faktu, že bola rozvedená, sa so svojim manželom spočiatku stretávala tajne. Dnes je dominantnou postavou španielskej kráľovskej rodiny a svojou krásou púta pozornosť všade, kde sa objaví.

Viac o téme: Španielsky kráľFilip VI.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu