Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NADUPANÝ VÝSTRIH! Žena známeho herca provokovala v uliciach: Najskôr išli prsia, potom ona

Lauren Sanchez a Jeff Bezos Zobraziť galériu (2)
Lauren Sanchez a Jeff Bezos (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nešlo ju prehliadnuť! Americký podnikateľ a jeden z najbohatších mužov sveta Jeff Bezos (58) sa spoločne so svojou sexi partnerkou Lauren Sanchez (52) nachádzajú momentálne v Európe. Počas pobytu v Londýne, kde absolvovali napríklad aj súkromnú prehliadku Buckinghamského paláca, sa nevyhli pozornosti paparazzov. Tým sa prominentnú dvojicu podarilo zvečniť napríklad cestou na večeru. Pozrite sa, ako sexi tmavovláska vystavila na obdiv svoje prednosti.

Zakladateľ a generálny riaditeľ internetového obchodu Amazon- Jeff Bezos má po svojom boku výstavnú kočku. Niet pochýb, že pri pohľade na atraktívnu moderátorku prepadnú hriešne myšlienky nejedného muža. 

Lauren veľmi dobre vie, ako zvýrazniť svoj sexepíl. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď si spoločne s Jeffom vyšli na večeru. Tmavovláska si obliekla biele šaty s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej bujné prednosti. Zaujímavé je, že kým moderátorka stavila na outfit v cene viac ako 3 tisíc eur a ozdbila sa luxusnými šperkami, Bezos vedľa nej pôsobil ako "chudobný príbuzný".

Lauren Sanchez a Jeff Bezos
Zobraziť galériu (2)
Lauren Sanchez a Jeff Bezos  (Zdroj: profimedia.sk)

Jeff Bezos v roku 2019 ohlásil rozchod s manželkou MacKenzie, s ktorou boli spolu dlhé roky a majú 4 deti. V tom čase sa na verejnosti objavila jeho pikantná komunikácia práve s moderátorkou Lauren Sanchez. Tá je dnes jeho oficiálnou partnerkou.   

VIDEO: Takto Lauren Sanchez maká na svojej postavičke. 

Viac o téme: Jeff BezosLauren Sanchez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu